Polly bestaat uit…

Aart Jan van der Linden

Aart Jan van der Linden

Houdt van Integrated Drive Electronics, Bootstrapcompilers, Pixel shaders en binaire drijvendekommagetallen. En van andere elektrische zaken waar de meeste mensen niets van begrijpen. Er is nog nooit iets geweest dat Aart Jan niet heeft kunnen maken. Hij is dan ook het technische brein van Polly.

Anneke de Lind van Wijngaarden

Anneke de Lind van WijngaardenMaakt officieel jeugddocumentaires en televisieprogramma’s, zoals Nikita, Tietjes, Tongen, Cherry flip, Ajuus en The Freckles. Anneke bedenkt altijd bijzondere haast onmogelijke ideeën voor Polly. Ze is gek op koffie, animaties, salmiak harten en de H&M.

Sebastiaan van ZomerenDit isSebastiaan van Zomeren

Sebastiaan is de researcher en schrijver voor Polly. Hij is gek van multimedia en videogames. Vooral Japanse videogames vindt hij
geweldig. Interactie met de spelers (dus niet publiek) is voor hem het aller belangrijkst. Omdat de nieuwst creatie van Polly een videogame zal worden over game-based learning, is het fijn om Sebastiaan erbij te hebben. Hadden we al gezegd dat Sebastiaan gek is op videogames?

Judit GrotenhuisDit is Judit Grotenhuis

Regelt van alles en nog wat. Bedenkt, zoekt en vindt. Judit is dol op gekke plannen en mooie plaatjes. Maar ook op cowboylaarzen, gedichten, hemelbedden en bomen met blaadjes.

Het bestuur van Polly

Suzanne van der Wateren

Suzanne van der WaterenDe voorzitter van Polly. Suzanne is projectleider bij de Wereldomroep en docent. Ze weet dus van wanten en aanpakken.
Stiekem is Suzanne een paardenmeisje, maar dan een stoere variant. Bovendien is ze een keukenprinses en gek op Portugal, nieuwe media en Don Draper (van Mad Men).

Joost SplinterJoost Splinter

De secretaris van Polly. Joost is lekker georganiseerd, praktisch en inventief. Dat is niet zo gek want hij was hoofd producent van het Nederlands Film Festival. Daarnaast draait Joost plaatjes. Maar alleen van vinyl en het liefst echt ná elkaar. Hij is ook dol op een potje parkvoetbal (Joost is technisch sterk), gezelligheid en bier.

Frank van BrandwijkFrank van Brandwijk

De penningmeester van Polly. Frank is lekker commercieel ingesteld, slim en vindt dat geld moet rollen. Zo investeert hij graag in zonnepanelen, IPhone’s, camera’s en vervoersmiddelen. In auto’s en brommers wel te verstaan, want Frank houdt niet zo van fietsen. Maar wel van poezen, bezoekjes aan de media markt en shagjes roken.